Uden T: (0413) 25 68 88
Sint-Oedenrode T: (0413) 47 25 65

Wij zijn vandaag geopend
van 7:00 tot 17:30

Wij staan voor u klaar

Mierlo bouwmaterialen

Heb je een project en Mierlo en bouwmaterialen nodig? Denk dan aan KOMBI Bouwmaterialen! De naam zegt het eigenlijk al, want KOMBI Bouwmaterialen is een groothandel voor bouwmaterialen. Voor echt iedere klus kun je bij ons terecht! Ben je aan het bouwen of verbouwen, is het project groot of klein? Voor zowel de professionele bouwer als voor de particulier hebben wij alles wat jij nodig hebt!

Mierlo bouwmaterialen

In Mierlo bouwmaterialen halen?

Op zoek naar de beste bouwmaterialen? Dan ben je van harte welkom om eens langs te komen op een van onze locaties. Het hoofdkantoor van KOMBI Bouwmaterialen is gevestigd in Uden. Met een centraal gelegen en ruim magazijn, kunnen wij gemakkelijk jouw bouwmaterialen bezorgen. Daarnaast hebben wij ook nog een locatie in Sint Oedenrode. Dus wil je vanuit Mierlo bouwmaterialen bekijken, dan ben je van harte welkom in onze showroom in Sint Oedenrode of Uden. Wij staan voor jou klaar!

“Project in Mierlo? Wij hebben bouwmaterialen voor jou!”

Assortiment Mierlo: Bouwmaterialen

Als je denkt aan bouwmaterialen, waar begint het dan eigenlijk? In de bouwwereld hebben we het dan over de ruwbouw. Ons assortiment aan bouwmaterialen in Mierlo is enorm. Wat ons kenmerkt is dat wij werken met de A-leveranciers van bouwmaterialen in de bouw. Wij hebben een jarenlange samenwerking opgebouwd. Dit betekent dat je verzekerd bent van kwalitatief goed materiaal voor een goede prijs. Ons assortiment aan ruwbouwmaterialen bevat onder andere:

Als wij zeggen dat we het allemaal hebben, dan bedoelen we ook echt allemaal. Zo hebben we ook een ruim assortiment aan afbouwmaterialen en hebben we een zogenoemde ‘profshop’. Dat betekent dat je voor het afwerken van de deuren en kozijnen bij ons aan kunt kloppen. Letterlijk en figuurlijk 😉

Daarnaast kun je in onze profshop het gereedschap vinden wat je nodig hebt. Van schroeven tot ladders en van diverse soorten kit tot werkschoenen. Wanneer je kiest voor KOMBI Bouwmaterialen zul je dus niet snel misgrijpen als je in Mierlo op zoek bent naar bouwmaterialen.