Uden T: (0413) 25 68 88
Sint-Oedenrode T: (0413) 47 25 65

Wij zijn vandaag geopend
van 8:00 tot 12:00

Wij staan voor u klaar

Cape cod gevelbekleding

Ontdek de schoonheid en duurzaamheid van Cape Cod gevelbekleding

Welkom bij KOMBI Bouwmaterialen, uw betrouwbare partner voor hoogwaardige bouwmaterialen. Als u op zoek bent naar gevelbekleding met een unieke uitstraling, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn verheugd om u ons uitgebreide assortiment gevelbekleding aan te bieden. U profiteert van de vele voordelen die deze hoogwaardige bekleding biedt.

gevelbekleding cape cod

“Schoonheid en duurzaamheid!”

Waarom gevelbekleding?

Cape Cod is een gerenommeerd merk als het gaat om gevelbekleding. Het staat bekend om zijn authentieke uitstraling en duurzaamheid. De gevelbekleding is gemaakt van hoogwaardige houtenmaterialen die bestand zijn tegen extreme weersomstandigheden, waardoor het lang meegaat en weinig onderhoud vereist. Het biedt een klassieke en tijdloze uitstraling die perfect past bij zowel moderne als traditionele architectuur.

Onze collectie Cape cod gevelbekleding

Bij KOMBI Bouwmaterialen streven we ernaar om u een uitgebreide selectie van Cape Cod gevelbekleding aan te bieden. De houten gevelbekleding is gemaakt van Lodgepole Pine en biedt al vele jaren met succes weerstand tegen de meest wisselvallige weersomstandigheden. De gevelbekleding is vervaardigd volgens innovatieve procedures voor houtdroging en verduurzaming. De planken zijn afgewerkt met een hoogwaardig watergedragen acrylaatlak in NCS, RAL of een kleur naar monster. Onze collectie omvat diverse kleuren en afwerkingen, zodat u de perfecte gevelbekleding kunt kiezen die past bij uw persoonlijke smaak en de stijl van uw gebouw.

 

Cape cod gevelbekleding project
Cape cod gevelbekleding project Uden

Voordelen

Cape Cod gevelbekleding biedt tal van voordelen voor zowel nieuwbouw- als renovatieprojecten. Het is bestand tegen UV-straling, vocht, schimmel en insecten, waardoor het zijn kwaliteit en uitstraling behoudt, zelfs onder zware omstandigheden. De gevelbekleding is ook eenvoudig te installeren en vereist minimaal onderhoud, waardoor het een kosteneffectieve keuze is op lange termijn.

 

Waarom kiezen voor Cape Cod gevelbekleding?

Ben je op zoek naar de juiste gevelbekleding? Bij deze 9 redenen waarom je zou moeten kiezen voor Cape Cod Gevelbekleding:

  1. PEFC gecertificeerd
  2. 15 jaar productgarantie
  3. Natuurlijke uitstraling
  4. Bewezen bestendig tegen alle weersinvloeden
  5. Onderhoudsvriendelijk
  6. Vrijwel alle kleuren mogelijk
  7. Bevestigingsmiddelen in kleur
  8. Tijdsbeparende montage
  9. Op maat gemaakte oplossing voor elk bouwproject

Wist je dat Cape Cod gevelbekleding ook verkrijgbaar is met een semi-transparante lak? Bij deze 10 kleuren is de nerf beter zichtbaar, waardoor de planken een nog natuurlijkere uitstraling krijgen. De basislak is een solid lak, waar overheen een getinte transparante lak gezet wordt.

Voordelen van KOMBI Bouwmaterialen

  • Persoonlijk en deskundig
  • Van maandag tot zaterdag bereikbaar voor advies
  • Grote voorraad
  • Volledige aandacht voor u
  • Voorstanders van lokaal kopen
  • Leveren wanneer u dat uitkomt