Uden T: (0413) 25 68 88
Sint-Oedenrode T: (0413) 47 25 65

Wij zijn vandaag geopend
van 8:00 tot 12:00

Wij staan voor u klaar

Bouwmaterialen handel

Ben jij op zoek naar een betrouwbare bouwmaterialen handel met kwalitatief goede producten? Stop dan nu met zoeken! Bij KOMBI Bouwmaterialen hebben wij alles wat jij nodig hebt voor jouw bouwproject! Wij hebben alles onder een dak, dus je zult niet snel misgrijpen bij deze bouwmaterialen handel. Wat ons drijft zijn twee dingen, namelijk bouwmaterialen en handel en hier zijn we dag in dag uit mee bezig. Met z’n 40 gedreven collega’s in Uden en Sint Oedenrode doen we dagelijks waar we goed in zijn, de bouwmaterialen handel in deze regio!

Bouwmaterialen handel

Ons assortiment

We roepen wel, we hebben het allemaal! Maar wat is ‘allemaal’? Dat proberen we op onze website zo goed mogelijk te verwoorden. Wat je ook altijd mag doen, is ons een belletje geven. Op deze pagina’s kun je ook lezen wat wij zoal verkopen en met welke leveranciers in de bouwmaterialen wij samenwerken:

Bouwmaterialen handel regio Noord-Brabant

Met meer dan vier decennia aan ervaring in de wereld van de bouwmaterialen, mag je verwachten dat we weten waar we het over hebben. KOMBI Bouwmaterialen is een bouwmaterialen handel die wordt gedreven door kwaliteit, betrouwbaarheid en de juiste mentaliteit. We zijn voornamelijk actief in de regio Noordoost Brabant, maar ook in Gelderland en Limburg zijn onze vrachtwagens regelmatig te vinden. Het streven is om toonaangevende bouwmaterialen handel te zijn in dit stukje van Nederland. Met zoveel fanatieke grote en kleine aannemers in de bouw, moet dat zeker lukken. Naast dat we graag met de handel bezig zijn, willen we onze klanten graag iets extra’s brengen. Wat dat is voor jou? Dat zoeken we graag samen uit!

‘Doen waar we goed in zijn, de bouwmaterialen handel!’

Showroom

In onze showroom nodigen wij je graag uit om bouwmaterialen eens te komen bekijken. Wij zijn van mening dat je gevelstenen niet online kunt uitzoeken. Vandaar dat je bij ons in de showroom een groot deel van ons assortiment kunt bekijken. Een gevelsteen kan er heel anders uitzien met een andere voeg of met ander licht. En welke dakpan zou er mooi bij passen? Wij zoeken graag met je! De bouwmaterialen handel met een persoonlijke blik. Kom eens kennis maken, vinden we leuk!