Uden T: (0413) 25 68 88
Sint-Oedenrode T: (0413) 47 25 65

Wij zijn vandaag geopend
van 7:00 tot 17:30

Wij staan voor u klaar

Bouwmaterialenhandel

Maak kennis met de bouwmaterialenhandel in de regio Noordoost-Brabant. Wij zijn KOMBI Bouwmaterialen en wij willen jou maar al te graag van dienst zijn. Dus ben je op zoek naar hout, afbouwmaterialen of gereedschap, dan ben je bij deze bouwmaterialenhandel aan het juiste adres. Iedere dag is ons team van ruim 40 gedreven collega’s in Uden en Sint-Oedenrode in de weer met alles wat met bouwmaterialen te maken heeft.

Bouwmaterialenhandel

Bouwmaterialenhandel assortiment

Met meer dan vier decennia aan ervaring in de wereld van de bouwmaterialen, mag je verwachten dat we weten waar we het over hebben. Een bouwmaterialenhandel met kennis, ervaring, maar daarnaast houden ook nog steeds graag de lol erin. Zoals jullie wellicht weten, is het woord bouwmaterialen erg ruim. We vertellen je graag waar ons assortiment uit bestaat:

‘Een betrouwbare, eerlijke bouwmaterialenhandel’!

Showroom bouwmaterialenhandel

Bouwen doe je natuurlijk niet zo maar even. Hier gaat een heleboel werk en overwegingen aan vooraf. Met die overwegingen willen wij je graag helpen! Wij zijn namelijk van mening dat je een huis niet via de computer kunt laten bouwen. Bouwmaterialen moet je kunnen zien en voelen. Je keuzes kun je maken in een van onze showrooms. Kom een kijkje nemen en laat je verrassen door de kracht van bouwmaterialen.

Advies?

Ben je naar een specifiek product op zoek en kun je het zo snel niet vinden? Geen probleem, neem dan even contact met ons op. Onze adviseurs zitten dagelijks klaar voor jouw vragen. Bij deze bouwmaterialenhandel helpen we je graag bij je aankoop, maar daarnaast helpen je ook graag met gedegen advies.