KOMBI Bouwmaterialen zoekt nieuwe gezichten!

En knap hoef je niet perse te zijn hoor 😉

Veel belangrijker: Je bent enthousiast, gedreven, leergierig, collegiaal en, uiteraard!, vol passie voor de bouw.

Er zijn mogelijkheden bij Verkoop, Magazijn/Expeditie en op het gebied van Marketing & Communicatie.

Voel jij je aangesproken? Zin om te werken in een fijn familiebedrijf? KOMBIJONS.
Bekijk hieronder de vacatures.

 

VERKOOP

Commercieel Medewerker Binnendienst

Als commercieel medewerker binnendienst ben jij de schakel tussen klanten, verkoop buitendienst, balie en logistiek.
Met jouw sociale en communicatieve vaardigheden kun jij snel de vraag van een klant achterhalen en een passende oplossing geven! Je verkoopt niet alleen, maar denkt ook proactief met je klanten mee. Je houdt overzicht en je kunt werkzaamheden goed plannen.

MAGAZIJN/EXPEDITIE

Balie-/Magazijnmedewerker

Als balie-/magazijnmedewerker ben jij de belangrijke schakel tussen de Profshop en het magazijn.
Je bent het eerste aanspreekpunt van de klant als hij bij KOMBI Bouwmaterialen binnenloopt! Je bedient en adviseert klanten aan de balie en helpt ze met de aankoop van de juiste bouwmaterialen.
Je legt binnenkomende bestellingen vast en controleert deze. Het lossen van goederen van leveranciers hoort ook bij je werkzaamheden, evenals het helpen bij het laden van goederen die klanten afhalen in ons drive-in magazijn.
Het magazijn en de Profshop zijn het visitekaartje van ons bedrijf! Jij zorgt er dan ook, samen met je collega’s, voor dat het altijd netjes en opgeruimd is.

MARKETING & COMMUNICATIE

MARKETING & COMMUNICATIE

Ben je een kei in alles wat met communicatie te maken heeft, ben je creatief en barst je van de goede ideeën om KOMBI Bouwmaterialen nog beter op de kaart te zetten?
Social media, website, nieuwsbrieven, fotografie, acties, het komt allemaal aan bod. Het marketing- en communicatiebeleid staat bij KOMBI Bouwmaterialen nog in de ‘kinderschoenen’. Hoogste tijd om hier full time een echte professional voor in te schakelen!

Lijkt het je wel wat?

Lijkt het je wel wat, aan de slag bij KOMBI Bouwmaterialen, maar je ziet hierboven niet de juiste functie? Kom toch gewoon eens langs voor een gesprek. Wie weet wat we voor elkaar kunnen betekenen! Stuur je CV en motivatie naar ellen.braks@kombibouwmaterialen.nl

Betrouwbaar, persoonlijk, eerlijk en kennis van zaken, dat is waar KOMBI Bouwmaterialen voor staat. Goede materialen voor een goede prijs. En een enthousiast team dat alles weet over de producten en de mogelijkheden! Gewoon goed.