Verkoper binnendienst

Verkoper Binnendienst

KOM JIJ ONS TEAM VERSTERKEN ‘SENIOR’ Verkoper Binnendienst…?

 

Over bouwmaterialen hoef je jou niets te vertellen, jij weet wat de klant nodig heeft voor zijn bouwplannen. En overtuigt hem van de beste keuze in materialen! Een echte ‘senior’ in het verkopen van bouwmaterialen dus! Niet qua leeftijd, wel qua ervaring!

En of dit nu particulieren zijn of grote bouwbedrijven, jij begrijpt de klant. Samen met onze buitendienst vorm je een team met maar 1 doel; een tevreden klant!

Dus… Is het nu dan niet gewoon de hoogste tijd voor iets nieuws? Een nieuwe uitdaging bij een enthousiaste bouwmaterialenhandelaar waar hard werken en hard lachen de boventoon voert? Eindelijk leuke en knappe collega’s 😉 … Een nieuwe uitdaging aangaan in een jong, dynamisch en ambitieus bedrijf…

KOMBIJONS langs voor een kop koffie en een goed gesprek! We rekenen op jou!

Lijkt het je wat?

Lijkt het je wel wat, aan de slag bij KOMBI Bouwmaterialen, maar je ziet hierboven niet de juiste functie? Kom toch gewoon eens langs voor een gesprek. Wie weet wat we voor elkaar kunnen betekenen! Stuur je CV en motivatie naar ellen.braks@kombibouwmaterialen.nl

Betrouwbaar, persoonlijk, eerlijk en kennis van zaken, dat is waar KOMBI Bouwmaterialen voor staat. Goede materialen voor een goede prijs. En een enthousiast team dat alles weet over de producten en de mogelijkheden! Gewoon goed.