Uden T: (0413) 25 68 88
Sint-Oedenrode T: (0413) 47 25 65

Wij zijn vandaag geopend
van 8:00 tot 12:00

Wij staan voor u klaar

Bouwmaterialen bestellen

Bij ons kun je eenvoudig en snel bouwmaterialen bestellen voor al je bouwprojecten. Met ons uitgebreide assortiment aan hoogwaardige materialen ben je verzekerd van de juiste producten om je project tot een succes te maken. Of je nu op zoek bent naar cement, golfplaten, hout, isolatiemateriaal of andere benodigdheden, wij hebben het allemaal beschikbaar. Onze gebruiksvriendelijke website maakt het bestellen van bouwmaterialen een fluitje van een cent. Bovendien bieden we snelle levering aan huis, zodat je niet hoeft te wachten. Bouwmaterialen bestellen doe je nog vandaag!

Ieder project, groot of klein, het begint allemaal bij de ruwbouw. Bij KOMBI Bouwmaterialen hebben we alles wat nodig is op de bouw, van de fundering tot aan de nok van het dak toe! En als het gebouw eenmaal staat, dan mag de afbouw natuurlijk niet ontbreken. Ook kun je bouwmaterialen bestellen voor de afwerking van de bouw. Denk daarbij aan deuren, dakramen, maar ook aan bijvoorbeeld dorpels.

Bouwmaterialen bestellen, hout balken in magazijn

Welke bouwmaterialen bestellen?

Ben je benieuwd welke bouwmaterialen je zoal bij KOMBI Bouwmaterialen kunt bestellen? Op onze website proberen wij je inzicht te geven in ons ruime assortiment. Daarnaast hebben wij een ruime voorraad aan bouwmaterialen liggen in onze magazijnen in Uden en Sint Oedenrode. Grofweg maken wij onderscheid in de volgende categorieën:

Goed contact, makkelijk bouwmaterialen bestellen

Wij hechten veel belang aan het contact met de klant. Vandaar dat we je vragen om ons te bellen of om te mailen om bouwmaterialen te bestellen. Waarom? Juist dat beetje meer informatie zorgt ervoor dat we je van beter advies kunnen voorzien en dat we zoveel mogelijk fouten voorkomen.

Oeps, foutje?

Verkeerd materiaal? Daar balen wij ook van! Uiteraard valt alles op te lossen, maar net zoals jij vinden wij het ook belangrijk dat je gewoon snel aan de gang kunt. Vandaar dat onze voorkeur uitgaat naar telefonisch of per mail bouwmaterialen bestellen. Wij denken zo de meeste fouten te kunnen voorkomen. En gaat er dan toch niets mis? Dan lossen we dat op! Gewoon goed en het liefst nog met een extra doos worstenbroodjes. Dan is af en toe een foutje maken best leuk, toch?

Dus ben je op zoek naar goede service als je bouwmaterialen wilt bestellen? Wij staan je maar al te graag te woord. Je kunt het zelf bij ons ophalen, maar je kunt er ook voor kiezen dat we de materialen bij jou leveren. Kwestie van afstemmen en wij regelen de rest!

“Bouwmaterialen bestellen? Bij KOMBI Bouwmaterialen regelen we dat voor jou!”

Liever eerst bouwmaterialen bekijken?

Dat begrijpen wij! Zeker bij de bouw van een woning wil je ook het een en ander bekijken in plaats van direct bouwmaterialen bestellen. Bij KOMBI Bouwmaterialen ben je meer dan welkom in onze showrooms. Hier kun je terecht voor inspiratie en advies. Om voldoende tijd voor jou te reserveren, vragen wij je een afspraak in te plannen. Zo kunnen wij ervoor zorgen dat we iemand speciaal voor jou vrijmaken. Dan kunnen we de tijd voor je nemen die nodig is.

Wij hebben een showroom in Uden en Sint Oedenrode. Mogen we je binnenkort verwelkomen?

Bouwmaterialen Schijndel
Showroom gevelstenen Sint Oedenrode
Afbouwmaterialen bij KOMBI Sint Oedenrode
Houten gevelbekleding
Rij met deuren showroom
thumb-Bouwmaterialen Schijndel
thumb-Showroom gevelstenen Sint Oedenrode
thumb-Afbouwmaterialen bij KOMBI Sint Oedenrode
thumb-Houten gevelbekleding
thumb-Rij met deuren showroom