Uden T: (0413) 25 68 88
Sint-Oedenrode T: (0413) 47 25 65

Wij zijn vandaag geopend
van 8:00 tot 12:00

Wij staan voor u klaar

Bouwmaterialen Cuijk

Voor de beste bouwmaterialen in Cuijk en omgeving, ben je bij KOMBI Bouwmaterialen aan het juiste adres. Hier vind je het allemaal! Van de standaard bouwmaterialen tot de meest luxe deuren. Van fundering tot nok en alles wat je daartussen tegenkomt. Dus voor al je bouwmaterialen voor je project in Cuijk kun je bij ons terecht. Wij werken met hoogwaardige producten van de A-leveranciers in de bouw. Echt goed materiaal, daar kun je zeker van zijn!

Bouwmaterialen Cuijk

Gewoon goede bouwmaterialen Cuijk

Gewoon goed, dat is ons motto. Daarmee willen we natuurlijk niet afdoen aan de kwaliteit, want daar mag je bij KOMBI Bouwmaterialen vanuit gaan. Heb jij een professionele bouwer en op zoek naar bouwmaterialen of ben je thuis in Cuijk aan het klussen. Zowel de prof als de particulier is bij ons meer dan welkom.

We kunnen begrijpen dat het moeilijk voor te stellen is waar je zoal aan moet denken bij bouwmaterialen. Op onze website geven we je informatie over welke productgroepen en daarbij horende materialen je bij ons kunt kopen. Dus kijk rustig rond op onze website, maar je mag het natuurlijk ook aan ons vragen. We zijn zowel telefonisch als via de mail bereikbaar.

Leveranciers bouwmaterialen Cuijk

KOMBI Bouwmaterialen werkt met vele leveranciers samen. Dit zijn voornamelijk de A-leveranciers in de bouwwereld. Je mag er dus vanuit gaan dat je bij KOMBI Bouwmaterialen echt goede materialen geleverd krijgt. De meeste materialen hebben wij op voorraad en kunnen we dus snel leveren. Een uitzondering daar gelaten natuurlijk.

Heb je een specifiek product nodig en kun je het vinden op onze website? Leuke uitdaging, die gaan we graag aan!

“Voor de beste bouwmaterialen in Cuijk, ben je bij ons aan het juiste adres!”

Bouwmaterialen Cuijk: Kiezen voor KOMBI Bouwmaterialen!

We begrijpen het uiteraard als je ook graag materialen wilt bekijken voordat je ze aanschaft. We hebben twee vestigingen in de regio Noord-Brabant, beide voorzien van een showroom. Voor de nieuwbouwwoning die je in Cuijk gaat bouwen, ben je in twintig minuten in Uden om bijvoorbeeld gevelstenen of dakpannen te komen bekijken.

Wat maakt KOMBI Bouwmaterialen uniek? Dat zijn onze mensen! Onze medewerkers staan iedere dag weer samen voor jou klaar! Wij zijn een Brabants familiebedrijf en dat gevoel willen al onze medewerkers graag overbrengen. Met een gezonde dosis humor en een flinke portie deskundigheid kun je iedere dag bij ons terecht voor het bestellen van of vragen over bouwmaterialen.