Uden T: (0413) 25 68 88
Sint-Oedenrode T: (0413) 47 25 65

Wij zijn vandaag geopend
van 8:00 tot 12:00

Wij staan voor u klaar

Helmond bouwmaterialen

Als je op zoek bent naar kwalitatieve bouwmaterialen in Helmond en omgeving, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij bieden een uitgebreid assortiment aan hoogwaardige materialen voor al je bouwprojecten. Of je nu een professionele aannemer bent of een enthousiaste doe-het-zelver, wij hebben alles wat je nodig hebt. Van cement en bakstenen tot hout en isolatiemateriaal, we hebben het grotendeels op voorraad. Ons deskundig team staat klaar om je te adviseren en te helpen bij het vinden van de juiste producten. Ontdek hier de hoogwaardige bouwmaterialen die wij aanbieden.

“Wij leveren voor jouw project in Helmond bouwmaterialen!”

Helmond bouwmaterialen

Assortiment in Helmond: Bouwmaterialen

Bij KOMBI Bouwmaterialen vind je het echt allemaal, van de fundering tot aan de nok. Op onze website staat beschreven waarvoor je allemaal bij ons terecht kan. Een bouwproject start met de ruwbouw en eindigt met de afbouw. Maar ook voor al je gereedschappen, ijzerwaren en machines ben je bij onze profshop aan het juiste adres. Ben je op zoek naar een speciaal product en kun je dat niet op de website vinden, dan kun je altijd contact opnemen met onze verkoopafdeling. Zij denken graag met je mee!

Op onze website proberen we je een zo goed mogelijk beeld te geven van ons assortiment. Zo kun je bij ons terecht voor onder andere:

Helmond bouwmaterialen: showroom

Eerst zien, dan kopen! Zeker bij grote uitgaves, zoals de bouwmaterialen die nodig zijn bij een huis, kunnen we ons voorstellen dat je graag eerst even komt kijken. In onze showrooms zie je niet alleen ons professionele assortiment, hier vind je ook alle trends! Om een goede, weloverwogen keuze te kunnen maken, ben je meer dan welkom in een van onze showrooms.

KOMBI Bouwmaterialen heeft twee vestigingen, een in Uden en in Sint Oedenrode. Een half uur rijden vanuit Helmond en je bent in onze vestiging in Sint Oedenrode om de verschillende bouwmaterialen te bekijken.

Over KOMBI Bouwmaterialen?

Bouwmaterialen kun je overal kopen, maar wij proberen onze klanten toch net dat beetje extra te geven. Al onze mensen maken het verschil, van verkoop tot magazijn en van administratie tot chauffeur. Met hetzelfde DNA staan we onze klant te woord. Eerlijk, transparant en deskundig advies, daar kun je bij KOMBI Bouwmaterialen op rekenen! En een flinke dosis humor, want we moeten het ook vooral zelf, maar ook samen leuk maken. Projecten in Helmond, bouwmaterialen regel je makkelijk en snel via KOMBI Bouwmaterialen!

Woonhuis Nuland project 1
Woonhuis Nuland project 2
Woonhuis Nuland project 3
Woonhuis Nuland project dakpannen
thumb-Woonhuis Nuland project 1
thumb-Woonhuis Nuland project 2
thumb-Woonhuis Nuland project 3
thumb-Woonhuis Nuland project dakpannen

Trots op onze projecten

“Bouwen doe je samen!”

 

Een veelgehoorde kreet in de bouw. Bij KOMBI Bouwmaterialen nemen we die heel letterlijk. Op ieder project waar wij een bijdrage aan mogen leveren zijn wij trots. Klein of groot, snel of langzaam, dat maakt ons allemaal niet uit. Wij proberen onze toegevoegde waarde te leveren door goed en snel de juiste bouwmaterialen te leveren. De slimme constructies of prachtige afwerking willen we maar al te graag met een groter publiek delen. Creëren en inspireren, dat is wat we samen doen.