Uden T: (0413) 25 68 88
Sint-Oedenrode T: (0413) 47 25 65

Wij zijn vandaag geopend
van 8:00 tot 12:00

Wij staan voor u klaar

Bouwmaterialen Deurne

Voor al jouw bouwmaterialen in Deurne en omgeving kun je bij KOMBI Bouwmaterialen terecht. Wij hebben alles in huis wat met bouwen of verbouwen te maken heeft. KOMBI Bouwmaterialen is een groothandel bouwmaterialen voor de professionele bouwer, maar ook de particulier kan bij ons terecht. Dus ben jij bezig met een bouwproject in of in de omgeving van Deurne? Kom dan voor jouw bouwmaterialen naar ons!

Met jarenlange samenwerkingsverbanden met diverse A-leveranciers in de bouwwereld, mag je uitgaan van kwaliteit. Of hoe we het hier in de wandelgangen noemen: ‘gewoon goed’. Wij begrijpen namelijk maar al te goed dat je het liefst met gewoon goede bouwmaterialen werkt. En natuurlijk ook voor een gewoon goede prijs. Daarom ben je bij KOMBI Bouwmaterialen zeker aan het juiste adres!

Bouwmaterialen Deurne

Bouwmaterialen Deurne: assortiment

Een compleet assortiment aan bouwmaterialen, maar waar moet je dan allemaal aan denken? Op deze website proberen we je een zo goed mogelijk beeld te geven van de verschillende producten die wij verkopen. Zo kun je bij KOMBI Bouwmaterialen in omgeving Deurne onder andere terecht voor:

Ook voor de afwerking van jouw bouwproject kun je bij ons terecht. We hebben ook een ruim assortiment aan tegels, deuren en daglichtsystemen. Een groot deel van ons assortiment is ook te bekijken in onze showrooms. Hier kun je op je gemak bekijken wat wij zoal aanbieden. De keuze is enorm, dus wij willen je ook graag een handje helpen bij het maken van een keuze.

Bouwmaterialen Deurne: opties leveren

Met twee vestigingen in de omgeving van Deurne, kan KOMBI Bouwmaterialen je gemakkelijk voorzien van bouwmaterialen. Onze vrachtwagenchauffeurs komen ook regelmatig in de buurt van Deurne om bouwmaterialen af te leveren. Hoe groot of hoe klein projecten ook zijn, wij doen ons best om de bestelde bouwmaterialen te leveren op de afgesproken tijd op de afgesproken plaats. We zeggen dan ook niet voor niks afspraak = afspraak!

Met een klein half uurtje rijden ben je in vanuit Deurne in Uden, waar een van onze kantoren gevestigd is. Hier kun je tevens ons magazijn en showroom vinden. Onze andere vestiging kun je vinden in Sint Oedenrode, daar ben je vanuit Deurne in 40 minuten. Mocht je graag eerst even langskomen, dan ben je van harte welkom! En uiteraard ontvangen we je dan graag onder het genot van een lekker bakkie koffie!

“Een bouwproject in Deurne? Kom voor jouw bouwmaterialen naar ons!”